Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Jul
82 New Articles

D’ale carnavalului: sărbătorind împreună 1 Decembrie

Artă
Tools
Typography

După ce biletele pentru reprezentația din data de 2 decembrie au fost epuizate încă de săptămâna trecută, D’ale Carnavalului, unul dintre cele mai recente și apreciate spectacole marca TNAMT, se va juca, la cererea publicului,  pe scena Fabricii de Teatru vineri 1 decembrie ora 19.00.

„Programând spectacolul D’ale Carnavalului pe 1 decembrie vom sărbători astfel, împreună cu spectatorii nostri, Ziua Națională a României. Ne bucurăm că spectacolul are un real succes reușind de fiecare dată să umple sala până la ultimul loc. Așă că grăbiți-vă să cumpărați bilete pentru spectacolul din 1 decembrie, cel din 2 fiind deja sold-out,” s spus Lorena Almășan secretar pr.

Biletele la reprezentația din 1 decembrie s-au pus deja în vânzare pe www.tnamt.ro sau pe aplicația cu același nume.

Vă așteptăm!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS