Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Ce spectacole urmează în decembrie la Fabrica de Teatru

Artă
Tools
Typography

Nu ratați spectacolele din perioada următoare, pregătite de TNAMT la Fabrica de Teatru.

Data de 17 decembrie, dedicată Festivalului Poveștilor de Iarnă aflat la cea de-a III-a ediție, va aduce farmecul sărbătorilor de  iarnă.  Magicianul poveștilor Marian Râlea îi va invita pe cei mici la o joacă de-a teatrul în așteptarea lui Moș Crăciun iar a doua parte a zilei va fi dedicată concertelor și recitalurilor de colinde alături de actrița noastră Raluca Gheorghiu și Marius Roje la pian urmați de ansamblul TRADITII TURDENE al Centrului de zi Turda împreună cu invitații lor.

În prag de sărbătoare TNAMT a pregătit o nouă premieră, Hellequin în regia Michele Casarin în stil commmedia dell’arte, o poveste despre putere, iubire, război care se adresează spectatorilor de toate vârstele.

Vă așteptăm la Fabrica de Teatru!

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS