Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Ropote de aplauze pentru actorii turdeni, la Veneția!

Artă
Tools
Typography

Participarea actorilor TNAMT la Carnevale di Venezia s-a încheiat cu lungi aplauze și aclamații în celebra Piazza San Marco din Venezia, în fața a mii de spectatori care au trait și s-au bucurat alături de ei. Programul a cuprins șase reprezentații pe scenele din Campo Santo Stefano și Piazza San Marco unde au răsunat replicile în limba română din spectacolul Hellequin, o producție TNAMT regizată de Michele Modesto Casarin.

„Profesionalismul, implicarea, pasiunea și entuziasmul actorilor Raluca Gheorghiu, Florina Filip-Florian, Valentin Oncu, Alexandra Dușa, Cătălin Florea, Anca Markos, Călin Mihail Roajdă și Alexandru Condurat dar și costumele spectaculoase realizate de Eliza Labancz au dus, încă o dată la crearea unui spectacol unicat. Hellequin - povestea poveștilor, o întâlnire între folclorul tradițional româneasc și commedia dell’arte italiană, a dus la promovarea teatrului românesc la nivel internațional. Participarea echipei TNAMT la Carnavalul de la Veneția rămâne o experiență unică, greu de egalat care cu siguranță va deschide noi orizonturi teatrale” a spus managerul Cătălin Grigoraș.

 Trebuie apreciată contribuția Institutului Cultural Român din Veneția și Companiei de Teatru Pantakin din Italia care au sprijinit cele șase reprezentații ale teatrului la Carnevale di Venezia.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS