Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Primăvara începe cu spectacolele Teatrului din Turda!

Artă
Tools
Typography

Luna lui Mărțișor aduce la Teatrul Național Aureliu Manea Turda, odată cu primele raze de primăvară, cele mai bune momente pentru a vă petrece timpul liber. Pentru că, în luna martie, totul este despre renaștere, frumusețe și iubire, teatrul turdean oferă spectatorilor două spectacole în datele de 1 și 8 Martie.

Anatomia unui cuplu deschis, spectacol regizat de Luana Hagiu este programat de 1 Martie, un mărțișor ce poate fi oferit doamnelor și domnișoarelor. În 2 martie este programat Hellequin – povestea poveștilor, spectacolul proaspăt reîntors de la Veneția se va juca la Fabrica de Teatru pentru publicul turdean. În 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, în colaborare cu Centrul de Zi Turda, actorii din distribuția celei mai îndrăgite comedii, Ultima Haltă în Paradis vor aștepta atât domnii cât și doamnele sau domnișoarele la o lecție de seducție predată de Mitică. Spectacolul este programat și sâmbătă de la ora 19.00 pentru cei care nu vor putea fi prezenți vineri seara. În programul lunii martie vor urma comediile Take, Ianke și Cadîr regia Vidi Cosac, Patima regia Luana Hagiu și Spor de toxicitate regia Muriel Manea.

Duminicile sunt dedicate micilor spectatori, care alături de părinți sau bunici sunt așteptați să urmărească poveștile puse în scenă la Fabrica de Teatru - Capra cu trei iezi, Fata babei și fata moșului. Ursul păcălit de vulpe...din nou!, Cenușăreasa și  Pinocchio.

Pentru a face rezervări, a cumpăra bilete, a descoperi programul integral sau pur și simplu pentru a accesa informații despre spectacole și noutăți intrați pe tnamt.ro.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS