Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Mon, May
84 New Articles

MAI este luna comediei la TNAMT!

Artă
Tools
Typography

În luna mai turdenii vor avea parte, pe lângă comediile savuroase din repertoriu și de o nouă premieră. Programul din această lună debutează cu Toți bărbații sunt la fel?! - o comedie bulevardieră ce are la bază un text franțuzesc adaptat de regizorul Sandu Grecu.

În weekendul 17 - 19 mai revine pe scenă comedia Bigamul, în regia lui Cristian Ioan după un text al faimosului dramaturg englez Ray Cooney, iar la finalul lunii ne reîntâlnim cu opera lui Shakespeare în spectacolul Operele complete ale lui WLM ȘKSPR, spectacol ce îl omagiază pe cel mai mare dramaturg al tuturor timpurilor.

În data de 12 mai ora 19.00 naționalul turdean adaugă un nou titlu în repertoriul producțiilor -  Întâlniri pe Muchie de Cuțit după un text al lui Cornel Teulea, un spectacol regizat de Muriel Manea.

În duminicile care vor urma, cei mai mici dintre spectatori se vor bucura de basmele și poveștile din repertoriul teatrului.  Actorii vor da viață personajelor și vor juca poveștile lui Vodă Piper, a Caprei cu Trei Iezi și a Celor Trei Purceluși.

Pentru bilete, informații și alte activități puse la cale de echipa TNAMT, nu ezitați să accesați tnamt.ro.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS