Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Expoziţie cu fotografii "la liber" la Câmpia Turzii

Artă
Tools
Typography

Expoziţia de fotografie anunţată de administraţia de la Câmpia Turzi printr-un text semnat de Iuliana Pop - preşedinte al Asociaţiei Artiştilor Plastici Câmpia Turzii - a avut loc, aşadar, pe 25 martie, cu începere de la orele 17.00.

Contrar aşteptărilor, expoziţia nu a fost organizată în sala mică a  Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" unde au loc majoritatea evenimentelor de gen de la Câmpia Turzii ci în - să-l numim - foaierul Palatului Cultural.

Cu un titlu care putea să atragă - "Foto jurnal pe şevalet" - artista fotograf Ioana Colcer şi-a expus lucrările pentru toţi cei intresaţi, fie că era vorba de membri de familie, prieteni, cunoscuţi, pasionaţi de fotografie sau pur şi simplu cetăţeni care au dorit să fie prezenţi la vernisaj.

Cumva amfitrion al manifestării de la Câmpia Turzii, Iuliana Pop a mulţumit consilierilor locali PNL-ALDE prezenţi la vernisaj în frunte cu viceprimarul Dorin Lojigan şi, încă de la început, i-a dat cuvântul viceprimarului care părea să fi fost prezent mai degrabă în calitate de apropiat şi cunoscut al familiei Colcer decât în calitate de viceprimar.

Apreciind expoziţia Ioanei Colcer ca ceva inedit pentru Câmpia Turzii, Dorin Lojigan spunea: "Mă gândeam cât de mândri se simt părinţii ştiind că au două fete atât de talentate", în acelaşi timp viceprimarul mulţumind pentru invitaţia care a fost adresată administraţiei locale de a fi parte din expoziţie.

La rândul său, Iuliana Pop a preferat să citească un text în care şi-a aşternut gândurile referitoare la artista Ioana Colcer şi la creaţia sa fotografică.

Pe de altă parte, Daniela Deac a scos în evidenţă o latură probabil mai puţin cunoscută a artistei expozante: cea de autoare de text. Chiar mai mult, sora Ioanei - Raluca - a fost cea care a citit unul din textele scrise de Ioana Colcer, un text bine primit de audienţă şi aplaudat în consecinţă.

Cea mai dezinvoltă de la eveniment - Raluca Colcer - a fost prezentă pentru a-şi susţine sora şi pentru a o încuraja, chiar dacă a mărturisit că nu întotdeauna părerile lor sunt convergente.

Când i-a venit rândul să vorbească, însă, Ioana Colcer a rămas modestă şi a preferat să lase fotografiile să vorbească de la sine.

Dar în afară de faptul că a invitat pe toată lumea să se bucure de delicatesele culinare pregătite de mama sa, probabil cel mai fericit moment pentru cei prezenţi a fost acela în care artista expozantă a spus că dacă cineva place o fotografie poate să o ia acasă ca un cadou din partea celei care a realizat fotografia.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS