Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Sculptorul Iosif Stegaru transmite un mesaj politicienilor care conduc Turda

Ovidiu Cosac şi Iosif Stegaru

Artă
Tools
Typography

La finalul momentului de discursuri care a avut loc cu ocazia vernisajului Salonului de Toamnă de la Galeria Municipală de Artă din Turda, sculptorul Iosif Stegaru s-a arătat farte nemulţumit de anumite stări de fapt.

Concret, preşedintele Societăţii Culturale “Filarmonia” Turda  spunea: “Să menţioneze, din partea preşedintelui Societăţii Culturale «Filarmonia» Turda următorul mesaj pentru conducerea administrativă a municipiului: am crezut că ceilalţi care s-au dus sunt obezi şi opaci la cultură. Constat că şi ăştia care au venit îs tot la fel şi le dau întâlnire anul viitor la Zilele Turzii, că numai atunci au nevoie de noi!”.

Mesajul a venit inclusiv ca o continuare a precizării lui Ovidiu Cosac, cel care menţiona, despre lipsa numelor expozanţilor de pe afişul expoziţiei, că “trebuie să păstrăm şi o bună tradiţie: în legislatura trecută, cu vechiul primar, la un moment dat a fost impusă o cutumă că decât să treceţi numele lui cutare şi cutare pe afiş mai bine nu treceţi, faceţi numai salonul...”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS