Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Festivalul stradal WonderPuck își deschide vineri porțile

Artă
Tools
Typography

Teatrul de Păpuși „Puck”, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, în parteneriat cu fundațiile Esua și Lions, dă startul primei ediții a Festivalului Stradal „Wonder Puck”, un eveniment conceput pentru întreaga familie.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc la Scena Mare din Piața Unirii vineri, 15 septembrie 2017, de la ora 15.00, cu un concert al Corului Junior VIP, urmat de un recital cu piese Disney susținut de Fanfara Militară din Cluj-Napoca. Începând cu ora 16.00, trupa Arcadia a Teatrului „Regina Maria” din Oradea va interpreta pe aceeași scenă „Povești Populare Maghiare” (în limba română). La Scena Mică este programat, de la ora 17.00, spectacolul „ANTZ”, suținut în limba engleză de elevi ai Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” din Cluj-Napoca. Urmează, de la 17.30 „Improvertiții”, un moment artistic interpretat de actori ai Teatrului Punct din Cluj-Napoca. De la ora 18.00, tot pe Scena Mică este programat spectacolul „Poveste cu roboți”, interpretat de Atelierul Kaya Tech din Cluj-Napoca. Artiștii Teatrului „Gong” din Sibiu vor susține la Scena Mare, tot de la ora 18.00 spectacolul „Muzicanții din Bremen”. Prima zi de festival se va încheia cu „Szegény Dzsoni és Árnika”/„Sărmanul Djoni și Arnica” (în limba maghiară) al Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca.

Sâmbătă, 16 septembrie 2017, programul festivalului începe de la ora 10.00 cu spectacolul „Scufița Roșie și Lupul cel Flămând”, interpretat de Asociația Tiki-Riki-Ta din Arad. Vor urma pe tot parcursul zilei spectacole susținute pe cele două scene din Piața Unirii de artiști din Cluj, Alba Iulia sau Târgu Mureș, precum și de elevi ai unor prestigioase școli clujene. De la 16.45 este programată „Invazia Marionetelor”, iar de la ora 19.00, Piața Unirii va găzdui Petrecerea Costumelor – Carnaval în aer liber.

La ora 19.30 va avea loc mult-așteptata Tombolă Fermecată. Copiii care iau parte la distracție cu măști sau costume pot fi câștigătorii prin tragere la sorți a unuia dintre premii. Vor fi puse la bătaie la Mențiune 10 abonamente la toate spectacolele Teatrului „Puck” din stagiunea actuală. Premiul III le va aduce celor cinci câștigători câte un ghiozdan complet echipat, oferit de Autoveneția. Locul II constă într-un ghiozdan echipat complet oferit de Lecom si un set Lego oferit de ESUA. Nu în ultimul rând, Premiul I al tombolei va consta într-un sejur de 7 zile pe Litoralul Mării Negre, oferit de Eximtur. Seara de sâmbătă se va încheia cu un concert Voltaj Academy, la Scena Mare.

Ultima zi a festivalului WonderPuck, cea de duminică, 17 septembrie 2017, va începe cu un concert al Cvartetului RRH, format din elevi și profesori ai Colegiului de Muzică „Sigismund Toduță”. Vor avea loc, de asemenea, spectacole susținute de artiști din Cluj, Baia Mare, Deva, Satu Mare și Dej. De la ora 14.00, trupa de dans „Rosenstrauss” a Colegiului „Andrei Mureșanu” din Dej la va oferi celor prezenți o demonstrație de dansuri germane. Închiderea oficială a festivalului se va face de la 14.30, la Scena Mare.

 „Wonder Puck” este un eveniment de tip open-air adresat întregii familii, care își propune să aducă laolaltă domenii de interes artistic, precum: teatru, muzică, dans, artă vizuală și artizanală. Așadar, pe toată durata festivalului vor avea loc o mulțime de activități educative și recreative dedicate copiilor și familiilor lor.   

Participarea la toate manifestările din cadrul WonderPuck este gratuită, organizatorii rezervându-și dreptul de a modifica programul evenimentelor pe parcurs.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS