Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Festivalul Stradal WonderPuck a reunit 17.400 de participanți

Artă
Tools
Typography

A fost spectacol, veselie, teatru, muzică, dans și jonglerie. De toate acestea s-au bucurat cei aproximativ 17.400 de spectactori care au luat parte la cele trei zile ale Festivalului Stradal Wonder Puck, desfășurat între 15 și 17 septembrie la Cluj-Napoca.

Piața Unirii din Cluj-Napoca a găzduit, în acest weekend, prima ediție a Festivalului Stradal „WonderPuck”. Organizat de Consiliul Județean Cluj împreună cu Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, în parteneriat cu fundația ESUA și fundația LIONS, și susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, evenimentul a atras spectatori de toate vârstele care s-au bucurat de reprezentații de teatru de păpuși, de operă, de concerte de muzică și dans sau demonstrații cu marionete. Concertul Disney, susținut de Fanfara Militara Cluj-Napoca în deschiderea ediției, a reunit în jur de 400 de participanți, iar de „Poveștile populare maghiare” interpretate de Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria din Oradea s-au bucurat 700 de participanți. Cel mai popular moment al primei zile de Wonder Puck a fost însă spectacolul „Muzicanții din Bremen”, susținut de Teatrul Gong din Sibiu: a avut 1.500 de spectatori.

Sâmbătă, 16 septembrie, 1.500 de persoane s-au bucurat de spectacolul „Fata babei și fata moșului”, interpretat de Teatrul de Păpuși „Puck”, în colaborare cu Opera Națională Română din Cluj-Napoca. Mai târziu, mult-așteptatul moment al extragerii premiilor Tombolei Fermecate, a reunit peste 1.800 de persoane. Seara s-a încheiat cu un concert special al celor de la Voltaj Academy, eveniment la care au luat parte alți 1.500 de spectatori.

Ziua de duminică, 17 septembrie a început cu un concert al Cvartetului RRH al Colegiului de Muzică „Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca. Reprezentația „Punguța cu doi bani” a artiștilor de la Teatrul de Nord Satu Mare a reunit încă 1.500 de persoane. Festivalul s-a încheiat cu un spectacol de dansuri germane susținute de Trupa de dans Rosenstrauss a Colegiului „Andrei Mureșanu” din Dej.

„Wonder Puck” este un eveniment de tip open-air adresat întregii familii, care își propune să aducă laolaltă domenii de interes artistic, precum: teatru, muzică, dans, artă vizuală și artizanală. Organizatorii festivalului își propun ca următoarele ediții să se bucure de o extindere a activităților la nivel național.   

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS