Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Concurs foto: Povești de fabrică în fotografii

Artă
Tools
Typography

Fundația Rațiu pentru Democrație invită tinerii turdeni, cu vârste cuprinse între 14 și 26 de ani, să participe la concursul ”Povești de fabrică în fotografii” ce are ca și temă prezentarea unităților industriei turdene şi a poveştilor din fabricile orașului.

Concursul îşi propune, prin activităţi specifice reportajului foto, să-i ajute pe tinerii din Turda să cunoască şi să înţeleagă istoria industrială recentă a localității în care trăiesc.

Concurenții vor participa la un tur ghidat în zona industrială a Turzii. Turul, ce se va desfășura în 27 septembrie, de la ora 14.30, va include şi vizitarea efectivă a unor fabrici. În regulamentul concursului, atașat prezentului comunicat, organizatorii au precizat că, de comun acord cu concurenții, în cazul unor condiții meteo nefavorabile, data turului se poate modifica. În acest tur, dar şi pe cont propriu, tinerii pot  realiza fotografii sugestive pentru tema concursului: industria turdeană.

Participanții la concurs pot aduce fotografiile direct la sediul Fundației Rațiu pentru Democrație din Turda, persoană de contact Oana Bakos, sau le pot trimite prin e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., din 28 septembrie, până în 16 octombrie 2017. Tot prin cele două căi, sau la telefon, 0728  989 079, doritorii se pot înscrie la concursul ”Povești de fabrică, în fotografii” până cel mai târziu în 25 septembrie, 2017, la ora 17.00.

Un juriu, special constituit în scopul desemnării celor mai bune fotografii din concurs, va selecta cel mult 70 de fotografii, listate pe cheltuiala organizatorilor, pentru a le include într-o expoziție cu tema concursului, respectiv ”Povești de fabrică”. Juriul va premia trei dintre fotografiile selectate pentru expoziție. Un participant poate intra în competiţie cu maximum trei fotografii.

Realizatorii fotografiilor câștigătoare vor primi premii în cărţi şi produse de birotică în valoare de 160 lei, pentru locul I, 130 lei – locul II și 100 lei – locul III.

Premiile vor fi acordate în cadrul unui eveniment public final, care va avea loc la fosta Fabrică de bere din Turda, în intervalul 28 octombrie - 4 noiembrie 2017.

Pentru detalii, se poate consulta Regulamentul concursului ”Povești de fabrică în fotografii” postat la http://povestidefabrica.blogspot.ro/p/concurs.html.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS