Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Iată primele rezultate ale cursurilor de teatru în liceele din Turda

Artă
Tools
Typography

Duminică, 17 decembrie, a avut loc primul spectacol al elevilor ce participă la cursurile de teatru organizate de actorii turdeni. Este vorba despre actorii Vali V. Popescu și Raluca Radu, cei doi se ocupă de elevii Colegiului Tehnic Turda.

Acest proiect teatral va culmina în vara anul 2018, în luna iunie, cu un festival dedicat elevilor de liceu. Vor concura toate trupele de teatru ale fiecărui liceu, iar toți ceilalți sunt invitați să-și susțină liceul.

Iată câteva cuvinte ale unui tânar debutant în ale teatrului:

“Ne-au chemat în amfiteatru. Era sala plină, dar am rămas mai puțin de un sfert dintre elevii care vroiau să vadă despre ce e vorba. Doi minunați actori de la Teatrul Aureliu Manea din Turda au venit să vorbească cu noi. Unii au intrat pentru prima dată în teatru sau pe scenă. Am descoperit o altă lume, ne-a făcut mai uniți și a creat un grup de nedespărțit. Cei doi actori ne-au făcut o surpriză de neuitat: o piesă de teatru. Suntem primul liceu din Turda care face o piesă de teatru atât de repede. Am stat multe ore să pregătim acest spectacol. Înainte să începem, ne-am concentrat la tot ce avem de făcut pe scenă și am intrat cu foarte mari emoții. Mă bucur că au fost oameni în sală, oameni care ne-au susținut și au fost alături de noi. Le mulțumesc colegilor mei că au dat dovadă, pe tot parcursul repetițiilor de până acum, de curaj și devotament. Vă mulțumim Vali V. Popescu și Raluca Marina Radu pentru că sunteți alături de noi și că ne ajutați să creăm o magie atunci când suntem la teatru. Vă așteptăm să vizionați următorul nostru spectacol în vara anului 2018. Sper să aveți, pe lângă asta, o altă surpriză. Însă mai trebuie să muncim ca să înflorească. ALL FOR ONE reprezintă unitatea elevilor de la Colegiul Tehnic Turda, elevi cu care am onoarea să lucrez. Vă așteptăm cu drag pe toți la teatru!“- Dragoș Pleșa.

Din ianuarie, actorii vor continua pregătirile cu elevii, iar noi așteptăm cu nerăbdare să-i vedem pe scenă.

Biroul de presă
Teatrul Aureliu Manea Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS