Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

În luna îndrăgostiților te invităm la Teatru

Artă
Tools
Typography

De ziua îndrăgostiților, cuplurile care vin la Teatrul Aureliu Manea Turda, primesc invitații la spectacolul „Despre dragoste, teatru și alte catastrofe” care se va juca sâmbătă, 17 februarie, ora 19.00.

„Despre dragoste, teatru și alte catastrofe” este în regia Antonelei Cornici, iar din

distribuție fac parte actorii Valentin Oncu, Raluca Radu, George Sfetcu, Maria Salcă, Alexandra Dușa, Ioan Alexandru Savu.

"Uneori dragostea nu aduce numai pasiune şi mister. Se întâmplă să ne îndrăgostim şi să fie o adevărată catastrofă...Despre dragoste, teatru şi alte catastrofe - cântăm, dansăm, râdem într-un spectacol de şi pentru suflet!", spun actorii teatrului.

Așadar, toți îndrăgostiții sunt așteptați astăzi până la ora 16.00 la casieria teatrului pentru a primi invitații la spectacolul mai sus menționat.

Nu uitați că, de anul acesta am introdus și sistemul de abonamente. Sunt trei titluri de spectacole la alegere pentru adulți cu 35 lei, iar pentru pensionari cu 25 de lei. Elevii beneficiază de 4 spectacole la prețul de 30 de lei. Abonamentele nu sunt valabile la premiere, însă noi vă așteptăm la celelalte reprezentații ale fiecărui spectacol.

Biroul de presa
Teatrul Aureliu Manea Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS