Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sun, Aug
57 New Articles

Abonamente avantajoase la Festivalul Internațional de Teatru Turda

Artă
Typography

Festivalul Internațional de Teatru Turda 2018 propune 10 zile cu 88 de spectacole în peste 10 locații.

Biletele în cadrul festivalului vor varia între 25 și 6 lei în funcție de tipul spectacolului, locație și invitați. Ca urmare a acestui număr impresionant de spectacole ce vor avea loc la Turda, organizatorii propun pentru dumneavoastra iubitori ai teatrului, 4 tipuri de abonamente dintre cele mai avantajoase astfel:

  1. Abonament cu acces la toate evenimente festivalului – 150 lei
  2. Abonament cu acces la spectacolele ce se joacă pe sala mare a teatrului și pe sala studio – 100 lei
  3. Abonament cu acces la spectacolele ce se joacă pe sala mare a teatrului – 75 lei
  4. Abonament cu acces la spectacolele ce se joacă pe sala studio a teatrului – 50 lei

„Dacă facem un calcul simplu, economia pe care o faci cumpărând primul tip de abonament este între 200 și 350 de lei în funcție de statutul tău (dacă ți-ai cumpăra bilet întreg sau redus). La tipul al doilea de abonament, din nou, economia obținută este între 50 și 118 lei. Tipul al treilea de abonament, îți aduce o economie între 30 și 50 lei. Iar în final, pentru ultimul tip de abonament vei economisi între 20 și 40 lei.” a declarat PR-ul teatrului Corina Moldovan.

Organizatorii vă recomandă varianta abonamentelor deoarece aveți aceste beneficii financiare și de asemenea vă puteți rezerva locul la toate evenimentele în momentul achiziționării abonamentului.

Abonamentul nu este transmisibil și este pentru o singură persoană.

De asemenea, bilete se găsesc și online pe platforma tomtix.ro, însă se poate ajunge acolo și de pagina de facebook a festivalului sau de pe site-ul teatrului.

Vă invităm la festival!

Biroul de presă
Teatrul Aureliu Manea Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS