Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sun, Aug
57 New Articles

O rețetă de succes - Teatrul Aureliu Manea Turda

Artă
Typography

(comunicat)
Au trecut doar patru luni de când a început noul an iar la Teatrul Aureliu Manea activitățile și evenimentele culturale nu contenesc să apară, ceea ce ne bucură și ne onorează și ne face să credem că ne mișcăm în direcția cea bună privind activitatea și calitatea spectacolelor și a evenimentelor propuse.

Astfel că,  în cele patru luni am bifat la sediu sau în deplasare un număr de 83 de evenimente sau spectacole, 6 premiere (HARAP-ALB, IVAN TURBINCĂ IMPRO ȘOU, S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTR-O JOI, SCURTE OBSERVAȚII ALE LUI 7 ȘI 8 ÎN INCURSIUNEA LOR PE TERRA, ȘI CU VIOLONCELUL CE FACEM ?), 2 turnee în Moldova (Buhuși, Bacău, Iași, Bârlad cu spectacolul INDRĂGOSTIȚII DIN ANCONA)  și București (cu spectacolele TRIX SHOW, ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS și VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ) , peste 10 deplasări în țară cu spectacolele proprii la Ocna Mureș, Rășinari, Cisnădie, Sibiu,  Tg-Mureș, Făgăraș, Bistrița, o participare la Festivalul de Monodrame Bacău Fest (cu spectacolul S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTR-O JOI)  și organizarea Festivalului Adolescenților, ediția a II-a la sediul TAMT.

Datorită implicării active în comunitatea locală, Teatrul Aureliu Manea a încheiat diverse parteneriate culturale cu instituțiile locale (Primăria și Consiliul Local Turda, școlile și liceele din oraș și din împrejurimi, Casa de Cultură,  Centrul Rațiu pentru Democrație), ceea ce a dus la o diversificare și mai importantă a activităților instituției noastre prin organizarea de concerte de operă și muzică clasică, spectacole de muzică folclorică, vernisaje de pictură, organizarea de festivaluri și campanii umanitare, proiecții de film, înființarea de trupe de teatru pentru adolescenți, etc.

”Cadrul de dezvoltare a teatrului este unul perfect. Avem tot sprijinul administrației locale, lucru extrem de important, și avem comunitatea alături, adăugăm și minunata echipă a teatrului și iată că avem o rețetă culturală de succes. Sărbători cu bucurie vă doresc tuturor și să ne vedem cu poftă de teatru în sala de spectacole“ a declarat Cătălin Grigoraș, manager TAMT.

Pentru că ne aflăm în preajma  sfintelor sărbători pascale, echipa Teatrului Aureliu Manea urează tuturor colaboratorilor și publicului spectator, Sărbători liniștite și Paște Fericit !

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS