Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Thu, Oct
90 New Articles

Comedie multă şi de calitate la Teatrul “Aureliu Manea”

Artă
Typography

Teatrul a deschis stagiunea cu cele mai bune spectacole ale sale. După “ Ultima haltă în paradis“ , deja cu peste 30 de reprezentații și “Trix Show” , unul dintre cele mai delicioase momente teatrale, spectacol cu care teatrul va realiza un turneu în Canada la jumătatea lunii octombrie, urmează alte două comedii de excepție.

Comedia muzicală „Îndrăgostiții din Ancona” se va juca sâmbătă 21.09.2019 ora 19.00 iar premiera spectacolului “Omul care a văzut moartea” se va juca în 26.09.2019.

Luați-vă un moment de respiro și haideți la teatru să vă încărcați bateriile. Biletele și abonamentele stagiunii 2019-2020 s-au pus în vânzare atât la agenția de bilete cât și online pe tomtix.ro”, a spus Lorena Almășan, secretar PR.

PROGRAM

21.09 - SÂ

  • ora 19:00 - ÎNDRĂGOSTIȚII DIN ANCONA de Vajda Katalin, regia Andrei Mihalache - Sala Mare #comedie romantică

22.09 - DU

  • ora 11:00 - SCUFIȚA ROȘIE un spectacol de Marius Tuță și Cătălin Grigoraș- Sala mare #spectacol pentru copii

26.09 - JO

  • ora 19:00 - OMUL CARE A VAZUT MOARTEA un spectacol de Ovidiu Cosac - Sala mare #comedie/ PREMIERA

28.09 - SÂ

  • ora 19.00 - SCURTE OBSERVAȚII ALE LUI 7 ȘI 8 ÎN INCURSIUNEA LOR PE TERRA DESPRE FIINȚA UMANĂ, un spectacol de/cu: Adonis Tanta si Lucian Teodor Rus  - Sala Studio - #SPECTACOL_MUZICAL
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS