Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sun, Aug
57 New Articles

Inițiativa proiectului Valori ale artei de patrimoniu în colecții private, desfășurat la Cluj-Napoca, în colaborare cu Muzeul de Artă – instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj –, pe întreaga durată a perioadei 28 iunie – 31 decembrie 2018, aparține Galeriilor Artmark și are ca scop principal cultivarea relației dintre colecție, colecționar și muzeele de artă din România.

Teatrul Aureliu Manea Turda a participat în ultimele zile la două festivaluri cu tradiție din țară. Este vorba despre Festivalul Internațional de Teatru Atelier de la Baia Mare și Festivalul Național Zilele Elvira Godeanu de la Târgu Jiu.

More Articles ...