Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Ziua Europeană a Limbilor la Cluj-Napoca, (ZEL) 2020

Cultură
Tools
Typography

Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în parteneriat cu Facultatea de Litere din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Institutul Francez Cluj-Napoca, Centrul Cultural German Cluj-Napoca și British Council Cluj-Napoca organizează, cu ocazia Zilei Europene a Limbilor, dezbaterea educațională cu tema Multilingvism european la Cluj-Napoca - între oportunitate și necesitate.

Dezbaterea, la care vor participa  reprezentanți ai autorităților publice locale, precum și ai mediului academic și  preuniversitar clujean, va aborda perspectivele existente la nivelul sistemului educațional formal și nonformal, în scopul de a evidenția direcțiile de dezvoltare ale învățământului românesc, din perspectiva multilingvismului, precum și acțiunile realizabile, atât la nivel micro (școli, institute, facultăți), cât și la nivel macro (clustere, evenimente culturale). 

Evenimentul panel are loc joi, 24 septembrie 2020, ora 18:00, Platoul Clădirii Casino din Parcul Central.

Vă propunem o discuție despre tradiție și inovație din perspectiva educației lingvistice și a sinergiei domeniului lingvistic cu domeniile economic, cultural și artistic într-un oraș exemplu de multiculturalism si plurilingvism.

Suntem convinși că diversitatea lingvistică reprezintă cheia unei mai bune comunicări interculturale și că reprezintă unul dintre elementele cheie ale patrimoniului cultural european.  

Organizator: Inspectoratul Școlar Județean Cluj

Parteneri Media: CLUJTODAY, VIA CLUJ TV, EBS RADIO

Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Inspectoratului Școlar Județean Cluj. 

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS