Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Aug
60 New Articles

Festivalul Internațional de Teatru Turda se întoarce cu cea de-a 5-a ediție

Cultură
Tools
Typography

Devenit deja tradiție, FITT se întoarce și în acest an pentru a-și bucura publicul cu o nouă ediție care va cuprinde evenimente culturale ce se vor desfășura pe parcursul a 10 zile.

În perioada 25 iunie - 4 iulie 2021, vom avea o serie de spectacole care vor reuni cele mai îndrăgite reprezentații ale Teatrului Național Aureliu Manea Turda, dar și spectacole muzicale, concerte, expoziții, sau proiecții video.

Ediția din acest an va fi una hibrid, cu spectacole ce se vor ține atât în interior, cât și în exterior și online și va aduce împreună artiști si spectatori deopotrivă.

Programul spectacolelor va fi publicat în curând, iar acesta va putea fi consultat pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro, şi pe pagina de Facebook a festivalului "Turda International Theatre Festival", iar biletele vor fi disponibile online pe tomtix.ro şi la agenţia de bilete a teatrului (Piaţa Republicii, nr. 52). Odată cu publicarea programului, vom anunța și regulile de participare pentru fiecare locație, conform măsurilor de protecție împotriva răspândirii virusului COVID-19.

Suntem convinși că și ediția din acest an va fi una de succes și vă așteptăm cu drag la FITT2021!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS