Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Cristian Matei - invitaţie la Festivalul Internaţional de Teatru de la Turda, ediţia din 2021

Cultură
Tools
Typography

Dragi prieteni, vă invit cu drag, începând cu data de 25 iunie, la Festivalul Internațional de Teatru “FITT 2021”, unde timp de 10 zile ne vom bucura de spectacole inedite.

În cei peste 70 de ani de existență, teatrul nostru drag a găzduit zeci de spectacole, a auzit râsete, a furat lacrimi, a oferit bucurie și emoții tuturor celor care i-au trecut pragul. Potențialul cultural și artistic al acestei instituții este unul uriaș, iar valoarea istorică și patrimonială a clădirii este incontestabilă.

În anul 2020 am semnat contractul de finanțare europeană “Reabilitarea, modernizarea și dotarea Teatrului Aureliu Manea” prin care instituția culturală  va fi modernizată complet, atât în interior cât și la exterior.

Lucrările de reabilitare, modernizare și dotare a teatrului vor începe în curând, iar odată cu finalizarea acestora, cultura urbană, procesul de creație, dar și infrastructura culturală vor cunoaște noi valențe care vor duce la dezvoltarea durabilă pentru generațiile de azi și de mâine.

Video, AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS