Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Concurs județean ”Cea mai frumoasă scrisoare pentru Moș Crăciun”

Cultură
Tools
Typography

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda invită  toți elevii din clasele II-IV din județul Cluj să participe la ediția a XV-a a concursului cu tema ”Cea mai frumoasă scrisoare pentru Moș Crăciun”. Concursul se desfășoară în perioada 13-22 Decembrie 2021.

Cele mai reuşite scrisori vor fi premiate, iar premianţii vor fi anunţaţi prin intermediul şcolii cărora aparţin pentru a-şi ridica personal premiile de la sediul bibliotecii. Premianților din alte localități li se vor trimite premiile la școală de care aparțin. Cea mai frumoasă scrisoare, precum şi lista premianţilor, vor fi postate pe pagina de Facebook a bibliotecii turdene (https://www.facebook.com/biblioteca.turda/), pe pagina evenimentului dedicat concursului și pe site-ul instituției, la adresa www. bibliotecaturda.ro. Laureații concursului vor fi anunțați și prin comunicate trimise presei.

Participanţii sunt invitaţi să depună lucrările la  sediul Secţiei pentru Copii a Filialei Oprișani Str. Tineretului nr 9 (fostul internat al Liceului teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda) sau la sediul central situat în Piața Republicii nr 15 până în data de 22 Decembrie a.c..  Fiecare participant trebuie să specifice pe scrisoare numele, prenumele, clasa, şcoala și localitatea.

Pentru obținerea de informații suplimentare, participanții pot scrie un mesaj privat pe pagina de Facebook a Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda https://www.facebook.com/biblioteca.turda/, pe pagina evenimentului de Facebook special creată pentru acest concurs sau la numărul de telefon 0264-31-38-37.

Dragi copii, Moșul așteaptă scrisorile voastre!

Daniela Deac, Șef Serviciu
Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda
https://www.facebook.com/biblioteca.turda/
Tel: 0264.31.38.37, E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS