Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Teatrul Național Aureliu Manea Turda lansează platforma online www.tnamtdigital.ro, unde publicul poate accesa arhiva artistică a teatrului

Cultură
Tools
Typography

În cadrul proiectului Arhiva artistică TNAMT Digital, co-finanțat de AFCN, Teatrul Național Aureliu Manea Turda deschide accesul publicului la arhiva istorică a teatrului prin lansarea platformei online www.tnamtdigital.ro.

Lansarea platformei www.tnamtdigital.ro este ultima etapă a proiectului Arhiva Artistică TNAMT Digital, după decontaminarea, sortarea și digitalizarea arhivei. În prezent, www.tnamtdigital.ro găzduiește documente și informații despre spectacolele teatrului din Turda din 1948 până în 1968. Pe lângă documente istorice, publicul interesat poate găsi pe www.tnamtdigital.ro și articole și studii introductive.

În continuare, cei interesați pot contribui la valorificarea arhivei teatrului. Dacă doriți să aflați cum vă puteți implica în valorificarea arhivei TNAMT, contactați-ne la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau pe paginile de Facebook și Instagram cu numele Arhiva artistică TNAMT Digital.

Arhiva artistică TNAMT Digital este un proiect co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Contact:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS