Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Jurnal de șantier - Tabăra de restaurare pentru promovarea patrimoniului cultural

Cultură
Tools
Typography

Fundaţia Transylvania Trust continuă programul internațional de instruire în reabilitarea patrimoniului construit, destinat studenților arhitecți, ingineri constructori, peisagiști, istorici de artă, precum și altora interesați. Cursul este adresat și muncitorilor din industria construcțiilor care doresc să se specializeze în reabilitarea clădirilor istorice.

Între 14-27 august participanții vor lucra cu meșteri restauratori din țară respectiv în atelierele de zidărie, tâmplărie și pietrărie.

Pe parcursul celor două săptămâni participanții vor avea prilejul de a însuși cunoștințe teoretice de la profesori de specialitate din Marea Britanie și România, de a le pune în practică în cadrul atelierelor și de a participa activ la restaurarea castelului Bánffy de la Bonțida.

Pe pagina Facebook a Castelului – https://www.facebook.com/BanffyCastleBontida/ - puteți afla mai multe detalii despre implementarea programului şi despre evenimentele care vor avea loc vara aceasta la Bonțida.

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS