Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Fri, Mar
117 New Articles

Romeo si Julieta ne spun povestea lor prin dans

Cultură
Tools
Typography

Timp de 5 zile in cadrul Festivalului Poveștilor de Iarnă la Fabrica de Teatru Turda vor fi spuse cele mai frumoase povești. Povestea Moșului Crăciun spusă de Magicianul poveștilor Marian Râlea, povestea de iubire dintre Romeo și Julieta spusă de Compania de Teatru Dans Microbis Sibiu, povestea Albei ca Zăpada spusă de Teatrul Național Aureliu Manea sau pur și simplu întâlnirile cu artiștii invitați precum și cu actorii naționalului turdean vor face bogată această întâlnire din cadrul festivalului.

Haideți la Festival, haideți la Fabrica de Teatru Turda în perioada 14.12.2022-18.12.2022 pentru a petrece împreună momente magice! Vă așteptăm cu drag!

Mai multe detalii despre spectacole sunt disponibile pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro.

Pentru bilete accesați: https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62?lang=en_US.

 

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS