Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Concurs național de fotografie ”Lectura în zeci de ipostaze”, ediția a XIII-a-2023, cu elevi din gimnaziu și licee turdene. Premierea de Ziua bibliotecilor publice

Cultură
Tools
Typography

În perioada 1-31 Martie 2023 Primăria Municipiului Turda și Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda organizează concursul național de fotografii cu tema „Lectura în zeci de ipostaze”, ediția a XIII-a, cu elevi din gimnaziu și licee.

Dragi elevi, vă invităm să participaţi cu una sau mai multe fotografii format A4, listate pe hârtie fotografică, care surprind o ipostază de lectură (citire, răsfoire, alegere/cumpărare de carte). Actul de lectură poate fi în orice mediu: într-o locuinţă, în biblioteca şcolii, în biblioteca publică, în natură, în autobuz, în librărie, pe stradă etc.

Concursul se adresează elevilor de gimnaziu şi tinerilor liceeni și reprezintă o campanie pentru lectură. Participanţii trebuie să fie utilizatori ai bibliotecii. Cei care nu sunt, se pot înscrie, gratuit cu această ocazie la sediul Filialei Oprișani a bibliotecii: Str. Tineretului nr. 6 (intrarea se face de pe Str Macilor nr 1, in cladirea fostului internat al Liceului Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda.

Dragi elevi, vă invităm să participaţi cu una sau mai multe fotografii format A4, listate pe hârtie fotografică, care surprind o ipostază de lectură. Lucrările trebuie să fie originale, nu copiate sau prelucrate de pe site-uri din reţeaua Internet. Fotografiile participante la concurs se vor depune, împreună cu datele personale ale autorilor: nume, prenume, clasa, şcoala/ liceul, la Filiala Oprișani a Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda, până în data de 31 Martie 2023, ora 12. Pe verso-ul fotografiei participanţii sunt rugaţi să scrie un text legat de lectură.

Cele mai reuşite fotografii vor fi premiate, vor fi expuse şi vor fi postate pe site-ul și pe pagina de Facebook a bibliotecii. Lista premianţilor va fi promovată în mass-media și va fi postată pe site-ul și pe pagina Facebook a bibliotecii.

Daniela Deac
Tel: 0745.64.66.64 E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Biblioteca Municipală “T Murăşanu” Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS