Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Fri, May
92 New Articles

Concurs de poezie cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei, cu elevi ai Școlii profesionale speciale SAMUS- locația Turda

Cultură
Tools
Typography

Marți, 21 Martie 2023 Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda a organizat în parteneriat cu Școala profesională specială SAMUS - locația Turda, un concurs de poezie cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei.

Evenimentul constituie prima activitate din cadrul Parteneriatului ”Educație culturală și coeziune socială” pe care biblioteca publică turdeană îl are în acest an școlar cu Școala profesională specială SAMUS- locația Turda. Parteneriatul mai cuprinde în luna Aprilie vizionare de povești digitale realizate de Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda, în luna Mai marcăm Ziua Adolescentului cu ”Povestea noastră”-Teatru de umbre realizat de elevi, cu sprijinul bibliotecarelor, după o poveste născocită de copii, iar la 1 Iunie, marcăm Ziua Copilului cu o expoziție de desen și ateliere educative și creative în parcul central.

Elevii pregătiți de psihopedagogul Marian Anamaria Elena și de Morar Ștefania, profesor educator, au vizitat astăzi secția pentru adulți a Filialei Oprișani au răsfoit cărți, au povestit și s-au întrecut în versuri  scrise de ei. Juriul format din bibliotecarele Cristina Docze, Monica Rus și Dana Deac- șef serviciu la biblioteca publică, a recompensat cu dulciuri, cărți și diplome câștigătorii întrecerii. În urma jurizării s-a decernat Premiul I pentru poezie lui Raul Costa, Premiul II Ionelei Sabău și Premiul III Tabitei Negrea și lui Denis Chețan. Premianți au primit diplome, cărți și dulciuri.

Daniela Deac
Tel: 0745.64.66.64 E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Biblioteca Municipală “T Murăşanu” Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS