Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Concurs pe temă pascală pentru liceenii turdeni

Cultură
Tools
Typography

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda și Protopopiatul Ortodox Turda organizează în perioada 27 Martie- 7 Aprilie 2023 Concursul ”Lumină din lumină” adresat liceenilor turdeni.

Doritorii se pot înscrie la una din cele două secțiuni:

  1. Secțiunea de literatură. Participanții la această secțiune trebuie să realizeze un eseu despre Sfintele Paști. Lucrarea trebuie să aibă maxim 2 pagini A4, scrisă cu Fonturi Times New Roman de 12;
  2. Secțiunea multimedia. Participanții trebuie să realizeze  fie o prezentare în Power Point de maxim 15 slide-uri, fie un film de maxim 7 minute.

Lucrările se pot aduce fie la Filiala Oprișani a Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda, fie se trimit în privat pe pagina de Facebook a bibliotecii publice turdene. Data limită până la care se primesc lucrări în concurs este Vineri, 7 Aprilie 2023, ora 12.

Lucrările participante vor fi jurizate Luni, în 10 Aprilie a.c. de către Preot Dan Lionte-Maluș, din partea Protopopiatului Ortodox Turda, Monica Rus, bibliotecară, și Dana Deac- Șef serviciu la Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda.

Festivitatea de premiere va avea loc Marți, 11 Aprilie, de la ora 10, la Filiala Oprișani a Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda (intrarea se face de pe Strada Macilor 1, la fostul Internat al Liceului L Rebreanu).

Daniela Deac
Tel: 0745.64.66.64 E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Biblioteca Municipală “T Murăşanu” Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS