Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Fri, May
98 New Articles

UN 1 APRILIE FERICIT!

Cultură
Tools
Typography

Ziua internațională a păcălelilor, 1 aprilie este marcată la teatru de spectacolul Trix Show regia Mihai Gruia Sandu.

Trix Show este unul din cele mai jucate spectacole ale naționalului turdean. El s-a jucat cu mare succes în marile orașe ale țării: București, Sibiu, Oradea, Târgu Jiu, Cluj-Napoca, Baia Mare, Galați și altele. Spectacolul a poposit în 2019 în Toronto, Canada, iar anul acesta se pregătește să zboare în Franța și Grecia.

Programul lunii continuă în 08 aprilie ora 19.00 cu spectacolul Patima de Mihail Sorbul, povestea inedită despre iubire și viciu vazută într-o altă lumină.

În a doua parte a lunii aprilie se va rejuca tragi-comedia Tragedian la Jubileu după A. P. Cehov, regia Muriel Manea și avanpremiera Don Juan moare ca toți ceilalți, un text de Teodor Mazilu, regia Luana Hagiu.

„Cei mici, nu uitați că duminica este dedicată vouă! Veniți să descoperiți povestea originală a lui Vodă Piper, spectacol în care muzica și întâmplările hazlii nu vor lipsi. Cei trei purceluși vor urca și ei pe scena teatrului iar special pentru voi revine, Ursul păcălit de vulpe...din nou! , o poveste în care ursulețul și vulpița sunt jucării de plus și trec printr-o sumedenie de peripeții” a spus Lorena Almășan – PR teatru.

Fiți la curent cu toate noutățile teatrului turdean direct de pe aplicația TNAMT disponibilă gratuit pe Google Play și AppStore.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS