Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Primăria Turda:  Sâmbătă, 13 mai, de la ora 19.00 va avea loc vernisajul expoziției ‟Centrele ceramice Turda și Iara" la Muzeul de Istorie Turda

Cultură
Tools
Typography

Evenimentul se desfășoară în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, intrarea fiind gratuită. Această expoziție aduce în atenția publicului valoroasa colecţie de ceramică pe care o deţine, prin prezentarea celor două mari centre ceramice din zona Văii Arieșului, Turda și Iara.

Vernisajul îşi propune să ilustreze evoluția în timp a acestui meșteșug, pornind de la ceramica tradițională produsă în gospodării de către meșteri populari și va rămâne deschisă publicului spre vizitare până la sfârșitul lunii octombrie 2023, de marți până duminică inclusiv, în intervalul orar 9:00-17:00.

Vă așteptăm cu drag!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS