Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Mon, May
88 New Articles

Succes în Franța cu Trix Show

Cultură
Tools
Typography

Aventura actorilor turdeni în Franța a început miercuri 24 mai când s-a jucat spectacolul Trix Show într-un loc deosebit numit Théâtre de Verdure du Jardin Vert în Angoulême. În 25 mai echipa teatrului a desfășurat un atelier de teatru pentru elevii a două școli din oraș urmat apoi de discuții la masa rotundă la sediul Comité des jumelages Angoulême.

La activitățile desfășurate de teatru au participat: Ioana Drăgan-director Direcția Generală a Reprezentanțelor în Străinătate-ICR, Doina Marian- director Institutul Cultural Român din Paris, Cezar Preda- director adjunct Institutul Cultural Român din Paris dar și Gérard Lefèvre-adjoint au maire-Culture, soutien aux acteurs associatifs culturels, Christine Granet- présidente du Comité des Jumelages Angoulême - Villes Etrangères.  

Teatrul Național din Turda continuă eforturile de a arăta lumii valoarea culturală-artistică a comunității turdene. Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă această deplasare, în special Institutului Cultural Român pentru implicare” a spus actorul  Cătălin Grigoraș, manager Teatrul Național Aureliu Manea Turda. Trix Show regia Mihai Gruia Sandu, care a avut premiera în 2018, este unul dintre cele mai îndrăgite spectacole, jucat cu mare succes în România în peste 20 de orașe, în festivaluri și turnee.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS