Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Fri, Mar
115 New Articles

Spectacole SOLD-OUT la FITT 2023

Foto: Dan Cristian Popovici

Cultură
Tools
Typography

Celebrul spectacol Îndrăgostiții din Ancona 2, regizat de Andrei Mihalache din data de 30 iunie s-a jucat cu casa închisă. SOLD-OUT este și comedia Floare de Cactus programată în data de 3 iulie a Teatrului Municipal Baia Mare.

Nu uitați, vă așteaptă încă 3 zile pline de spectacole, evenimente, concerte și recitaluri. În fiecare seară de la ora 20.00 Fabrica de Teatru va găzdui spectacolele invitate din Oradea, Chișinău și Baia Mare iar de la 22.00 la Cafeneaua d’Acasă sunt așteptați artiști care vă vor încânta seară de seară. Pentru cei mici acest weekend este plin de spectacole, în curtea Muzeului de Istorie Turda, în Parcul Central și pe Pietonală.

Programul integral îl găsiți pe fitturda.ro.

Bilete disponibile: https://www.fitturda.ro/bilete-online-2/

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS