Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Jul
75 New Articles

FITT 2023 la final

Cultură
Tools
Typography

Între 29 iunie și 03 iulie Turda a fost animată de spectacolele de teatru din țară și străinătate în cadrul Festivalului Internațional de Teatru.

“Mulțumim tuturor celor ce au trecut pragul celei de-a 7-a ediții în cele 7 spații de joc pregătite în acest an. O ediție spectaculoasă din toate punctele de vedere, cu evenimente unice, cu spectacole sold out, cu întâlniri memorabile, cu momente neprevăzute și situații speciale, cu foarte mulți voluntari, cu și mai mulți artiști invitați de peste mări și țări. Spectatorii au putut savura spectacolele artiștilor din Italia, Chile, Argentina, Spania, iar cei mici s-au bucurat de Alice in Wonderland, de un Basm mascat și de Eroii din povești în Curtea Muzeului de Istorie. Concertele și recitalurile au animat serile de festival la cafeneaua teatrului.

 La final, vrem să mulțumim tuturor pentru că și-au făcut timp și au fost alături de noi. Mulțumim partenerilor care și în acest an au crezut în noi si au susținut acest eveniment plin de energii pozitive.” a spus Cătălin Grigoraș manager TNAMT și Președinte FITT.

În ultima seară la Fabrica de Teatru s-a jucat Floare de Cactus regia Daniel Vulcu, spectacol care a încheiat cele 5 zile de festival cu mare succes, biletele la acest spectacol fiind sold-out încă de la începutul festivalului.  În top 5 spectacole cele mai vizionate la FITT 2023, se numără și spectacolele - Don Juan moare ca toți ceilalți regia Luana Hagiu, Îndrăgostiții din Ancona regia Andrei Mihalache, Ultimii regia Denisa Irina Vlad și Revizorul regia Sandu Grecu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS