Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

"Ecouri din creația lui Ciprian Porumbescu" - O seară memorabilă de muzică și emoții!

Cultură
Tools
Typography

Evenimentul de ieri a fost o experiență captivantă, în care sunetele muzicale ale compozitorului au prins viață prin interpretarea excepţională a soliștilor de la Opera Națională Română Cluj-Napoca și Filarmonica de Stat Transilvania.

Momentul culminant al serii a fost marcat de interpretarea Baladei, cea mai reprezentativă lucrare a lui Ciprian Porumbescu.

Cu recunoştinţă, mulțumim fiecărui artist și colaborator implicat în realizarea acestui eveniment de excepție, a fost o seară minunată în care am explorat împreună viața și operele maestrului Ciprian Porumbescu.

De asemenea, mulțumim publicului pentru prezență!

Eveniment finanţat de Ministerul Culturii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS