Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Actorul Radu Botar, în programul Filarmonicii de Stat “Dinu Lipatti” din Satu Mare

Cultură
Tools
Typography

Cu ocazia Zilei Culturii Naţionale, Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti” a anunţat un program cultural care cuprinde un recital cameral dar şi prezenţa actorului turdean Radu Botar.

Iată anunţul evenimentului aşa cum a fost publicat pe reţeaua de socializare Facebook de către Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti”:

Pentru Constantin Noica, Eminescu reprezintă „omul deplin al culturii româneşti”, iar cuvintele prin care îl descrie pe marele poet exprimă într-un mod cât se poate de clar însemnătatea Zilei Culturii Naționale Române: „Nu e vorba de operele lui Eminescu, de cultura lui, de proiectele lui, de variantele lui, de comorile plutonice reţinute sau sistemele de filosofie posibile, e vorba de tot; de spectacolul acesta extraordinar pe care ţi-l dă o conştiinţă de cultură deschisă către tot'”.
Marcăm acest eveniment deosebit printr-un recital cameral susținut de instrumentiști ai Orchestrei Filarmonicii de Stat „Dinu Lipatti”, cărora li se va alătura actorul Radu Botar.
Vă așteptăm cu drag marți, 16 ianuarie, de la ora 19:00!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS