Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
112 New Articles

Tu ştii când are loc FITT 2024?

Cultură
Tools
Typography

Echipa Teatrului Național Aureliu Manea Turda a început pregătirile pentru unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, FITT 2024!

La final de stagiune teatrală, începând cu 28 iunie până în 7 iulie în Turda se anunță 10 zile pline de TEATRU! Organizatorii festivalului gândesc o ediție plină de culoare, voie bună cu artiști internaționali dar și din țară, cu spectacole outdoor și indoor, concerte, acrobații în aer liber, expoziții inedite, spectacole de dans și multe alte activități culturale.

“FIT Turda a devenit tradiție și simbol al culturii turdene dar și un reper național pentru regiunea în care trăim. Am stabilit ca în acest an perioada de desfășurare a festivalului să fie din 28 iunie în 7 iulie, la finalul stagiunii. Detalii despre program și evenimente sau locații vom anunța în perioada ce va veni. Odată cu anunțul perioadei de desfășurare dăm startul înscrierilor pentru voluntarii FITT 2024! Cei care sunt interesați pot complete formularul de înscriere disponibil pe paginile de socializare ale instituției dar și pe site-urile tnamt.ro sau fiturda.ro. Va fi o selecție riguroasă așa că va sfătuiesc să nu amânați înscrierea pentru ultima sută de metri” a spus managerul și Președintele FIT Turda Cătălin Grigoraș

Festivalul Internațional de Teatru Turda se află la cea de a VIII-a ediție, reușind să strângă în jurul său energii creatoare, bucurii și speranța că se va schimba în bine întreaga regiune. Diversitatea creațiilor artistice care fac parte din festival se transformă într-un punct de reper atât pentru comunitatea locală, cât și pentru publicul format din turiști și alți vizitatori. Activitățile incluse în programul festivalului sunt dedicate nu numai spectatorilor și voluntarilor, ci și studenților din domeniul artelor spectacolului și a profesioniștilor interesați de opțiunile atelierelor de lucru.

Implicați-vă activ în lumea magică a Festivalului de Teatru!  Strângeți-vă, grupul de prieteni și alăturați-vă aventurii FITT! Aici regăsiți formularul de înscriere:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfyvxEQ7f4gwkS5m2lqXV_wd1AMHQMyYmiTfsv1BLN7a3VXFQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0.

 
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS