Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, May
102 New Articles

Am găsit talent literar la Câmpia Turzii

Cultură
Tools
Typography

Un moment de excepție a marcat astăzi lumea literară a Câmpiei Turzii. Cu prilejul Zilei Internaționale a Cărții, 10 elevi talentați din Cercul de Creație Literară al Clubului Copiilor, au ales să-și lanseze volumul „Căldărușa cu Povești”. Aceasta este o compilație literară lirică, în versuri și în proză, inițiată de doamna Lucia Simona Șandor Achimaș, coordonatoarea Cercului de Creație Literară.

„Căldărușa cu Povești” este titlul unui parteneriat educativ extrașcolar, desfășurat împreună cu elevi ai claselor a III-a și a IV-a, copii deștepți și frumoși, pe care Dumnezeu i-a înzestrat cu talent literar.

Bordean Elena, Corovei Maria, Vălean Ariana și Bucevschi Ioan de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” – structura Sâncrai, Furdui Adrian, Bercheșan Mara și Moldovan Irina de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”, Oltean Damian de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” – structura Șarât, Rogozan Adelina de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” – structura liceală și Saroși Dalia de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” și-au pus imaginația și talentul pe hârtie, creând povești ce prind viață în paginile volumului.

Evenimentul de lansare a fost onorat de prezența numeroșilor profesori, coordonatori și oameni de cultură din Câmpia Turzii, alături de domnul primar Dorin Nicolae LOJIGAN și domnul viceprimar Sabin Marcel GHEMEȘ.

Dorin Nicolae LOJIGAN:„Mereu am zis că Municipiul Câmpia Turzii este o sursă de talente, iar evenimentul de astăzi este dovada vie a faptului că orașul nostru are viitor cu astfel de copii talentați și inteligenți. Felicit echipa de creatori, pentru această inițiativă și pentru faptul că menține vie arta scrisului pe hârtie într-o lume digitală. De asemenea, îi felicit pe părinți pentru că-și îndrumă copiii spre lumea cărților - o lume atât de captivantă.”

„Căldărușa cu Povești” este o creație specială, care imortalizează crâmpeie unice ale copilăriei universale, de aici și de pretutindeni, de acum și din totdeauna.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS