Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, May
102 New Articles

În această primăvară, celebrăm muzica lirică, la Câmpia Turzii

Cultură
Tools
Typography

Municipiul Câmpia Turzii vă invită să vă bucurați de un regal al muzicii corale, în cadrul celei de-a XXXI-a ediții a Festivalului Coral de Primăvară. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 mai 2024, de la ora 17:00, în ambianța elegantă a Restaurantului „Liador”.

Cu o tradiție de peste trei decenii, Festivalul Coral de Primăvară a devenit un punct de referință în peisajul cultural al zonei, aducând împreună iubitori ai muzicii și artiști talentați. Anul acesta, publicul va avea ocazia să asculte o selecție impresionantă de coruri, care vor interpreta un repertoriu divers, de la piese clasice la melodii populare și creații contemporane.

Participanți:

  • Grupul Vocal „Melody” Câmpia Turzii
  • Corul „Astra” al Centrului Cultural Câmpia Turzii
  • Corul „Armonia” al Casei de Cultură Turda
  • Corul „Doruleț” al Asociației Corale Doruleț din Ocna Mureș
  • Corul „Mihai Vodă” al Casei de Cultură Mihai Viteazu
  • Corul Mixt Maghiar al Casei de Cultură Mihai Viteazu

Intrarea este liberă, iar organizatorii, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, vă așteaptă cu drag să vă alăturați acestei sărbători a muzicii și a spiritului comunitar.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS