Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Sun, Jun
100 New Articles

Un moment de har și înnoire spirituală binecuvântează Câmpia Turzii

Cultură
Tools
Typography

Într-o atmosferă de profundă bucurie și recunoștință, comunitatea ortodoxă din Câmpia Turzii se pregătește să trăiască un eveniment de o însemnătate spirituală deosebită.

Duminică, 26 mai 2024, începând cu ora 9:00, Biserica "Învierea Domnului" își va deschide porțile pentru a primi doi ierarhi luminoși ai Bisericii Ortodoxe Române, Înalt Preasfințitul Părinte Andrei - Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului alături de Preasfinținul Părinte Ignatie - Episcopul Hușilor.

Această zi binecuvântată va fi încununată de o Sfântă Liturghie Arhierească, oficiată în duh de rugăciune și iubire creștină, în cadrul căreia se va săvârși și sfințirea lăcașului de cult. Bijuteria arhitecturală, încărcată de istorie și spiritualitate, își recapătă strălucirea de odinioară, devenind un simbol al credinței și al unității comunității noastre.

Vă invităm cu căldură să vă alăturați nouă în acest moment de har și înnoire spirituală. Să ne deschidem inimile pentru a primi binecuvântarea și înțelepciunea transmisă de cei doi ierarhi, să ne rugăm împreună pentru binele comunității noastre și să ne bucurăm de frumusețea și sacralitatea acestui lăcaș de cult.

Haideți să fim împreună martorii unei zile memorabile, care ne va apropia de Dumnezeu și ne va întări în credință!

Vă așteptăm cu drag!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS