Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Sala putea fi ceva mai plină la spectacolul de la Câmpia Turzii | VIDEO

Cultură
Tools
Typography

Aşa cum am anunţat, la Câmpia Turzii a avut loc un spectacol care, în întregime, a fost dedicat femeii.

"Femeia... eterna poveste" a fost titlul spectacolului la care au fost invitate în special domnişoarele şi doamnele.

În centrul atenţiei spetacolului de la Câmpia Turzii au fost Kolcsár Katalin (soprană la Opera Maghiară Cluj Napoca) şi Ştefan Korch (solist la Opera Română Bucureşti), acompaniaţi de Gyenge Zoltán Balázs (vioară) şi Kolcsár Péter (pian).

Aşa cum a arătat şi afişul pentru evenimentul de la Câmpia Turzii, pentru spectacol au fost pregătite melodii şi fragmente muzicale din opere clasice.

În programul anunţat al evenimentului s-au regăsit "Valurile Dunării" (G. Grigoriu), "O sole mio" (Eduardo di Capua), "Quando m'en vo'" (La bohème - G. Puccini), "Granada" (Agustin Lara), " 'Arie Csardas" (Contesa Maritza - I. Kálmán), "Vino în micul pavilion" (Văduva veselă - F. Lehar), "Les fille de Cadix" (L. Delibes), "Ah, mes amis" (Fiica regimentului - G. Donizetti), "Visul meu şi fericirea" (Văduva veselă - F. Lehar), "Time to say goodbye" (F. Sartori) sau "Brindisi" (La Traviata - G. Verdi).

De asemenea, potrivit aceluiaşi program al evenimentului, doamnele şi domnişoarele invitate s-au mai putut aştepta şi la un potpuriu de folclor românesc, asigurat de Gyenge Zoltán Balázs & Peter Kolcsár (interesant, nu?) precum şi un moment de "tangouri de altădată" asigurat de Dan Zăhan, la acordeon.

Numai că Dan Zăhan a spus la un moment dat că după măiestria dovedită de invitaţi parcă nu mai era cazul să mai scoată acordeonul.

Momente de umor în cadrul evenimentului a oferit epigramistul Eugen Albu care a încântat publicul prezent cu versurile sale, la final Eugen Albu chiar exprimându-şi, în versuri, năzuinţa de a fi cetăţean al municipiului Câmpia Turzii pentru a-l putea vota din nou pe Radu Hanga ca primar, asta după ce Dan Zăhan, amfitrionul evenimentului, a ţinut să precizeze că spectacolul ar fi existat şi prin implicarea administratorului public Petre Pop şi că la Câmpia Turzii în ultimii ani - de când e administraţie PSD, mai pe şleau - au fost multe evenimente culturale de calitate.

Şi, ca să revenim, sala putea fi mai plină. Dacă optimiştii ar spune că sala a fost mai mult de jumătate plină iar pesimiştii ar spune că sala a fost aproape jumătate goală, noi spunem că nu ştim cărui fapt se datorează neocuparea în întregime a sălii: lipsei doamnelor sau domnişoarelor din Câmpia Turzii, dezinteresul doamnelor şi domnişoarelor din Câmpia Turzii pentru un spectacol dedicat lor sau slaba promovare a evenimentului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS