Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Vezi aici programul complet al Festivalul Internațional de Teatru Turda

Cultură
Tools
Typography

În perioada 28 iunie – 7 iulie,  la Turda va începe cea de III-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru.

În ediția din acest an s-au înscris peste 100 de companii și instituții de teatru din țară și din străinătate cu peste 100 de propuneri de acte artistice.  Fiind un festival dedicat artelor spectacolului, propunerile noastre din acest an, nu doar că vor fi mai numeroase, ci și mai variate. Vor fi lansări de carte, expoziții, concerte, spectacole de stradă, spectacole de teatru și pentru copii. Evenimentele se vor desfășura în peste 15 locații din Turda.

Anul acesta vor participa la festival  mari nume ale scenei romanești – Dorel Vișan, Emil Boroghină, Marius Bodochi,Tania Popa, Monica Davidescu, Irina Movilă dar și mari teatre din țară –Teatrul Național Marin Sorescu – Craiova, Teatrul Regina Maria Oradea, Teatrul de Nord Satu Mare, Teatrul Dramaturgilor Români, Teatrul Elvira Godeanu Tg-Jiu și multe altele. Din străinătate  compania teatrală Teatro dei Venti (Italia) care se află la cea de a treia ediție în festival. Alte nume ce pot fi menționate dintre cei care vor participa sunt: Fără Zahăr, Straight From the Bottle,  Radu Nechifor & Friends

La festival participă trupe de teatru din Italia, Spania, Argentina,  Mexico și Australia și România.

Organizator al Festivalului Internațional de Teatru Turda este Teatrul Aureliu Manea, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Turda.

Programul complet al festivalului AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS