Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Debut de stagiune cu hohote de râs la Teatrul “Aureliu Manea” Turda

Cultură
Tools
Typography

Stagiunea 2019-2020 debutează la Teatrul Aureliu Manea Turda sâmbătă 14 septembrie cu  cea mai jucată și îndragită comedie a teatrului turdean “Ultima Haltă în Paradis” regizată de Andrei Mihalache pe textul lui Valentin Nicolau.

Din distribuție fac parte actorii: Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Dorina Nemeș, Doina Șoproni, Alexandra Dușa, Amalia Popa, Valentin Oncu, Miky Paicu și Raluca Eremei-Bîrza.

Ultima oprire în stația iubirii și o încercare de a da mai departe secretele unui Don Juan aflat pe patul de spital către un Ionel lipsit de experiență. - Dansul dragostei este ca o partidă de șah, spune personajul lui Mitică.

„Greu de stabilit ce este dragostea: artă, meserie sau război? .... Sau toate trei la un loc? ... Orice ar fi, necesită disciplină, talent și putere de muncă. ....Dacă vorbim despre „arta războiului”, de ce n-ar exista și ARTA IUBIRII? ....” a spus regizorul Andrei Mihalache.

Prețul unui bilet este de 15 lei - intreg, 10 lei - redus, de asemenea sunt puse în vânzare și abonamentele stagiunii 2019 – 2020.

Iar duminică 15 septembrie de la ora 11.00 cei mici sunt așteptați să descopere împreună cu actorii teatrului povestea scrisă de Ion Creangă „Fata babei și fata moșului”.

Biletele sun 8 lei pentru părinți, 6 lei pentru copii puse în vânzare atât la agenția teatrului cât și online pe www.tomtix.ro.

“În ciuda greutăților financiare, în ciuda inflației și a creșterii prețurilor Teatrul din Turda se încăpățânează să păstreze prețurile biletelor din dorința de a face bine spectatorului. E important ca sala de spectacol să fie plină! Vă așteptăm la teatru cu inima deschisă.” A spus Cătălin Grigoraș, managerul teatrului.

Vă prezentăm mai jos programul spectacolelor din luna septembrie:

PROGRAM SEPTEMBRIE

14.09 - SÂ
ora 19.00 - Ultima Halta in Paradis- de Valentin Nicolau, regia Andrei Mihalache - Sala Mare #SUPERCOMEDIE

15.09 - DU
ora 11.00 - FATA BABEI ȘI FATA MOȘULUI - regia Horațiu Apan - Sala Mare  #spectacol pentru copii

19.09 - JO
ora 19.00 - TRIX SHOW - regia Mihai Gruia Sandu - Sala Studio #NONVERBAL

21.09 - SÂ
ora 19:00 - ÎNDRĂGOSTIȚII DIN ANCONA - de Vajda Katalin, regia Andrei Mihalache - Sala Mare #comedie romantică

22.09 - DU
ora 11:00 - SCUFIȚA ROȘIE - un spectacol de Marius Tuță și Cătălin Grigoraș- Sala Mare #spectacol pentru copii

26.09 - JO
ora 19:00 - OMUL CARE A VAZUT MOARTEA - un spectacol de Ovidiu Cosac - Sala Mare #comedie/ PREMIERA

28.09 - SÂ
ora 19.00 - SCURTE OBSERVAȚII ALE LUI 7 ȘI 8 ÎN INCURSIUNEA LOR PE TERRA DESPRE FIINȚA UMANĂ - un spectacol de/cu : Adonis Tanta si Lucian Teodor Rus - Sala Studio #SPECTACOL_MUZICAL

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS