Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

O nouă carte semnată Răzvan Mihai Neagu şi Horaţiu Groza

Cultură
Tools
Typography

Profesorul turdean Răzvan Mihai Neagu şi muzeograful Horaţiu Groza au pus gând de la gând, idee de la idee, efort de la efort şi au creat o lucrare document, o lucrare care vine să întărească odată în plus tot ce înseamnă istoria locală.

Anunţată ca avanpremieră editorială, lansarea noii lucrări a fost adusă ca informaţie în spaţiul public chiar de către doctorul în istorie Răzvan Mihai Neagu pe pagina sa de pe reţeaua de socializare facebook:

Foarte curând va ieşi de la tipar cartea mea şi a colegului şi prietenului meu, Groza Horatiu Dorin intitulată: ,,GEORGE MĂRIE, VALER MOLDOVAN ŞI AUGUSTIN RAŢIU: Reprezentanţi ai oraşului Turda la Marea Unire persecutaţi în perioada dictaturii comuniste’’. Cartea este bazată pe multe surse de arhivă inedite şi încearcă (zicem noi că reuşeşte) să aducă la lumină destinul şi martirajul a trei personalităţi din Turda participante la Marea Unire, care au fost ulterior ,,răsplătite’’ cu prigoana, persecuţia, urmărirea şi chiar moarte.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS