Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
116 New Articles

VIDEO | ADDA colaborează pentru prima oară cu Smiley și lansează „Sâmbătă Seara"

Muzică
Tools
Typography

ADDA dă startul la distracție și colaborează pentru prima oară cu Smiley. Cei doi artiști lansează „Sâmbătă Seara", un single fresh, cu parfum de vară, iz de distracție și multă pasiune.

Pentru că „Sâmbătă Seara" este cel mai bun moment să te destinzi, să faci toate lucrurile pe care ți le dorești și să îți petreci timpul cu persoana iubită, fără nicio presiune.

„«Sâmbătă Seara» e o piesă perfectă care se lansează acum după carantină. Pentru că este despre apropiere. E o piesă senzuală despre dragoste... Intensă și împărtășită... Foarte împărtășită. Îmi dă o stare de bine și sper să rezoneze cu oamenii care o vor asculta. Iar clipul este senzațional! Mă bucur că este o colaborare cu Smiley. Se potrivește perfect cu piesa și vibe-ul. Am lucrat foarte frumos împreună. Este un artist pe care îl apreciez și respect mult", declară ADDA.

„«Sâmbătă Seara» este o piesă cu vibe de vară și de dans, o doză de optimism de care avem nevoie în acest moment, de weekenduri petrecute așa cum vrem noi sau de escapade la mare. Mă bucur că am colaborat cu ADDA și că am compus această piesă împreună, mai ales că este un artist talentat", adaugă Smiley.

Compusă de către cei doi artiști alături de Șerban Cazan și Lucian Nagy, „Sâmbătă Seara" face parte din cele doisprezece piese ce formează albumul „Artă, Viață și Iubire". Videoclipul regizat de către Alex Ceaușu te poartă într-o lume unde dragostea are rolul principal și surprinde relația tumultoasă între activitățile cotidiene și dorința de a transforma toate zilele în acea „Sâmbătă Seara", ce nu are nevoie de prea multe cuvinte, ci doar de o privire.

În septembrie, ADDA a lansat intro-ul ce anunța primul album din carieră: „Artă, Viață și Iubire". Au urmat apoi „Ce am cu tine", „Cum doare o inimă", „A fost odată ca-n povești", „Răsărit", „Plâng în hohote", „Grădina", „Dacă", „Lacrimi", o piesă inspirată din povestea nebună de dragoste pe care ADDA o trăiește alături de soțul ei, „Femei", un statement muzical dedicat femeilor, „Fals", o piesă despre „granița fină" dintre prietenie și minciună, „Stelele", o piesă pentru cei cu inimi frânte și „Prieteni buni", un single despre un alt fel de prieteni.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS