Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Tue, Jan
142 New Articles

Alex Bittman lanseaza EP-ul "Los Tapes"

Muzică
Tools
Typography

Alex Bittman lanseaza EP-ul "Los Tapes", impreuna cu extra track-ul "Fa-ma bineacum" feat. Hype.

"Los Tapes" trece prin mai multe tipuri de beat-uri, genuri si mood-uri. In acest mod, Alex Bittman arata versatilitatea de care da dovada cand vine vorba despre muzica pe care o produce. De-a lungul pieselor, intalnim combinatii intre limba romana si limba engleza si piese mai lente sau mai agresive, artistul avand abordari diferite pentru fiecare compozitie de pe EP.

Materialul contine patru single-uri ce au fost lansate la o diferenta de doua saptamani intre ele, iar lansarea completa a materialului aduce un bonus track – "Fa-ma bineacum" feat. Hype. "Los Tapes" poate fi gasit pe toate platformele de streaming, dar si pe YouTube.

Muzica si productia EP-ului "Los Tapes" apartin in totalitate lui Alex Bittman, ajutat de ForeignMaidan pentru una dintre piese. Versurile au fost facute impreuna cu artistii cu care are feat-urile – Hype, Calinacho si Dreadfulweeks, iar pentru materialele vizuale disponibile pe YouTube, Alex a lucrat cu Eurosadboy si Viktor Condratov.

Pe Alex Bittman l-am cunoscut initial sub numele de Sybro, nume sub care a lansat o serie de piese, dar si EP-uri. Apoi, Alex Bittman a facut parte din proiectul Alex & Tugay si Tugay & Alex, lansand impreuna albumul "Nu ma judeca frate – Nu ma uita frate 3". In toate materialele lansate pana acum, artistul abordeaza intr-un mod matur si neconventional sound-uri ale muzicii electronice si trap, un stil ce a luat mare amploare la nivel international.

Insa, Alex Bittman a prins gustul productiei muzicale si s-a facut cunoscut in aceasta industrie jucandu-se cu beat-uri si remixand piese ale multor artisti cunoscuti.

Asculta/Descarca "Los Tapes": https://alexbittman.lnk.to/LostTapesEP

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS