Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Tue, Jan
142 New Articles

VIDEO | Vera lanseaza "O poveste" minunata, despre un baiat si o fata

Muzică
Tools
Typography

Mister, simbolism si trairi intense, astfel se poate descrie primul single semnat de Vera Turcanu, artista cu origini in Republica Moldova, care colaboreaza cu producatorul Vlad Isac.

Asculta / Descarca piesa: https://MediaPro.lnk.to/Vera-OPovestePR

Povestea se invarte in jurul dragostei, asa cum este ilustrata si in videoclipul semnat de TIMFILM. Cat despre Vera, artista si-a declarat dragostea pentru muzica, astfel ca, aceasta se implica si pe partea de compozitie lirica, alaturi de Vlad Isac.

Vera, actrita si interpreta din Republica Moldova, locuieste in prezent la Brasov pentru a lucra la visul ei! Este songwriter si lucreaza alaturi de producatorul muzical Vlad Isac, cel care de fapt este initiatorul acestui proiect.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS