Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

VIDEO | Codruța lansează prima sa piesă din carieră: „Să-mi fii vară"

Muzică
Tools
Typography

Codruța lansează „Să-mi fii vară", o piesă de dragoste pentru toți cei care au ales să iubescă profund. Inspirată de propria poveste de iubire, Codruța transmite prin versurile pe care le cântă emoția dragostei și sentimentele puternice pe care doi îndrăgostiți le împărtășesc.

Atunci când îți găsești jumătatea și trăiești fiecare moment cu pasiune și dorință, fiecare anotimp se transformă în vară.

Scrisă și compusă de către Edward Sanda, „Să-mi fii vară" este o piesă ce are la bază iubirea, iar protagoniștii clipului sunt chiar artista și iubitul ei, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

„Primul meu single este și cel care pune pe tavă realitatea mea. Este piesa ce redă în versuri povestea de dragoste pe care eu o trăiesc. Mi-am dorit întotdeauna o piesă care să mă prezinte lumii exact așa cum sunt eu, cu zâmbetul pe buze mereu, energică, îndrăgostită de viață și totodată de persoana de lângă mine. «Să-mi fii vară» exprimă exact trăirile și sentimentele mele.

I-am spus lui Edi încă de când ne-am întâlnit prima dată că vreau să-mi creeze o poveste, povestea mea", povestește Codruța.

Filip Codruța-Elena s-a născut în Bucovina Mică Tataruși, judetul Iasi și deși cântă de la vârsta de 14 ani, artista a ales să urmeze Facultatea de Drept din Iași. Codruța a făcut canto-muzică ușoară la Palatul Copiilor și a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale. De asemenea, Codruța a participat la mai multe concursuri de frumusețe, unde a obținut premiul cel mare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS