Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

VIDEO | Felix Noa lansează piesa "Floare rară"

Muzică
Tools
Typography

Felix Noa isi incepe cariera muzicala solo cu single-ul "Floare rara", o piesa despre sentimentul cel mai complex al oamenilor - iubirea.

Desi piesa "Floare Rara" este energica prin beat-ul sau, versurile ascund de fapt un mesaj trist, despre o poveste de dragoste neimpartasita. In piesa, iubirea este comparata cu o floare rupta din radacina, iar persoana iubita este "o floare rara fara petale". In acelasi timp, se face o paralela intre om si floare, evidentiind faptul ca fara dragoste florile se ofilesc, la fel ca si oamenii.

Combinatia de energie si versuri ce iti ating sufletul poate fi lozul norocos pentru Felix Noa, si inceputul carierei sale solo.

Versurile sunt facute exclusiv de Felix Noa, iar pentru muzica, productie si mix & master, artistul a lucrat impreuna cu Achim Marian si Cristian Marcel Treanta. Videoclipul a fost realizat de Silviu Mindroc.

Pe Felix il cunoastem deja din boy band-ul romanesc, Last Night. De asemenea, el este producator si compozitor si a lucrat cu multe nume sonore din industria muzicala romaneasca precum Andra, Nicole Cherry, Fly Project, Sasha Lopez si multi altii.

Asculta/Descarca "Floare rara": https://felixnoa.lnk.to/FloareRara

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS