Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

VIDEO |  #InoataChelutu – noua expresie devenită virală de la Dorian Popa

Muzică
Tools
Typography

De ziua internationala a cainelui, Dorian Popa lanseaza o piesa dedicata cainelui sau, Chelutu, deja celebru in mediul online. In doar 4 ore de cand a fost publicat, videoclipul a adunat peste 400.000 de vizualizari.

Chelutu a fost invitat surpriza si in videoclipul piesei „Sar pe noi", lansat pe 7 august, de ziua lui Dorian. Chelutu este un buldog francez in varsta de aproximativ trei ani.

Piesa lui Chelutu, „Inoata Chelutu", cucereste deja mediul online, avand in doar patru ore de cand a fost lansata, cifre impresionante: 400.000 de vizualizari, 4000 de comentarii si 75.000 de like-uri.

Dorian a creat o comunitate pe canalul sau de YouTube, unde se apropie de 2.000.000 de abonati, pe care a lansat, pe langa vloguri zilnice, si piese ca „Hatz", „Vinovat" (feat. Nicole Cherry) sau „Cand lumea e rea" (feat. Ioana Ignat). Vlogurile zilnice pe care le posteaza aduna peste 1 milion de vizualizari fiecare si intra instant in topul YouTube Trending.

Dorian Popa are si unul dintre cele mai urmarite conturi de Instagram din Romania si a atins recent pragul de 2.000.000 de followers.

Cu milioane de vizualizari pe YouTube la single-urile sau colaborarile lansate, precum "Buze" (feat What's Up), „Buna, ce mai zici?", "Sare pe rana" (feat Ruby) etc, Dorian Popa reuseste de fiecare data sa surprinda prin track-uri si videoclipuri inedite. Pe langa piesele lansate, Dorian Popa a facut parte din distributia serialului „Sacrificiul" si face parte din juriul emisiunii concurs Next Star.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS