Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

VIDEO | Eliza Natanticu lansează single-ul "Arde"

Muzică
Tools
Typography

Eliza Natanticu lanseaza single-ul "Arde", ce vine insotit de un videoclip foarte senzual. Piesa #Arde este prima melodie scrisa de Eliza, in colaborare cu Quna music (Alexandra Dinu).

"Mi-am dorit ca aceasta piesa sa relaxeze anumite mentalitati, intr-o perioada de incordare. O piesa care intentioneaza sa ghideze ascultatorul catre un taram al viselor, al dorintelor, al pasiunilor.

Ce ti-ai dori sa faci? Si nu ai curaj? De aici a plecat ideea. Arde este un manifest al dorintelor si pasiunilor ascunse. Tu ai curaj sa faci ce-ti doresti?", declara Eliza.

Actrita si cantareata, Eliza a jucat in piese de teatru, seriale si a lansat si propriile piese. A debutat in lumea muzicala pe scena de la X Factor, in 2016, fiind prima scena si prima ei reprezentatie live, unde a cucerit prin forta vocala.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS