Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Fanfara “Promenada”, a Centrului Cultural Câmpia Turzii, organizează selecție de recrutare a tinerilor dornici să învețe tainele muzicii

Muzică
Tools
Typography

Toți copiii care vor să studieze muzica și să cânte la un instrument muzical de alamă sau lemn (abanos), gen: trompetă, tenor hom, tubă, trombon, clarinet, sau care doresc să se pregătească pentru școli cu profil vocațional se pot înscrie la cursurile organizate de Fanfara „Promenada”. Vârsta optimă de înscriere este 10-11 ani.

Cursurile au loc în zilele de LUNI și JOI, între orele 15:00 și 17:00, la sala de muzică a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” și sunt asigurate financiar de către Primăria Municipiului Câmpia Turzii.

Cei interesați pot lua legătura cu dirijorul Fanfarei "Promenada", domnul Sorin Sălăjan la numărul de telefon 0755 -767687.

Instrumentele sunt puse la dispoziția tinerilor de către Centrul Cultural al Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS