Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

VIDEO | “Stăm la moarte la rând”... Turdeanul Fuego vă invită la “Manifest”! E vorba de cel mai recent cântec al artistului

Muzică
Tools
Typography

Cel mai recent cântec al artistului turdean Paul surugiu - Fuego - a fpst prezentat ca un moment special în cadrul emisiunii “Drag de România mea” de la TVR 2.

Dragii mei, pentru voi, cel mai recent cântec al meu!” invita Fuego anunţând că “«Manifest» este un cântec răvășitor, o radiografie a ce trăim, un strigăt cu versuri cutremurătoare!”.

Cu versurile semnate de Narcis Avădanei şi pe o muzică aparţinându-i lui Paul Surugiu cu o orchestraţie asigurată de Alexandru Gorgos şi mixaj Sergiu Teacă, “Manifestul” interpretat de artistul turdean vorbeşte despre faptul că “Stăm la moarte la rând / Prea tăcuţi ca-n război / Pentru-o ţară cerând / Ajutor înapoi”.

Cântecuul vorbeşte despre “Ţara asta de patimi / Cu mişei şi tăgadă”, ţară care “Înecată-i în lacrimi / Şi dureri, o grămadă”.

Da, este vorba de România noastră, o ţară care “nu-şi cere niciun drept capital” şi care “stă la rând la-Nviere cu Lumina-n spital”.  Şi asta poate pentru că “Cimitir e-n privirea / Unei ţări ce se-ndoapă / Aşteptându-şi iubirea / De la cei care-o-ngroapă”.

Dar pentru că nu o să menţionăm aici versurile cântecului, vă lăsăm să vă bucuraţi de melodie, versuri şi interpretare fiecare în felul său:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS